szombat, május 24, 2008

Varakozas......(Helyzetjeletes csata elott....:)

Balogh Zoltan - Sava Centar


A mai nagyon jo nap utan, (varosnezes, eves, vasarlas....:) elerkezett a pillanat....illetve meg nem, mert meg csak 8 ora van ugyhogy egy keveset meg varni kell, a Sava Centarban lassan fokozodik a hangulat, mar minden babzsak-fotel (millio meg egy van beloluk minden kepernyo elott, kepernyobol meg kb. minden sarkon ketto...:) megtalalta gazdajat, foleg fanok megy itteni sajtomunkasok fogjak innen nezni a versenyt, tegyuk hozza - asvanyviz ingyen, legkondi van, oriasplazama tevebol dogivel - ugyhogy nem panaszkodhatunk, minden elo es mozgo egyed az Arenaban tartozkodik mar, a versenyzokhoz hasonloan, peldaul Robi is, aki mar tukon ul, tudjuk, mert folyamatos a telefonkapcsolat kozottunk....:)

Egyebkent igy hogy mar kettszer vegigneztuk a teljes musort - foprobak - nagy meglepetes nem erhet bennunket......annal inkabb a tvnezokat, mert az idei showban kulonossen sok pirotechnikai elemet hasznalnak majd.
A tegnap esti probarol lasd galeria:
http://hu.fotoalbum.eu/eschungary/a66744

Es meg egy info:
A helyi, akreditaltak kozotti szavazas alapjan az este gyoztese nem mas mint.....

Portugalia!!!

Remeljuk bejon!

Jo szurkolast mindenkinek!

Ne feledjunk szavazni!!!

Szombat delelott....

Zoli - EuroCafe - Beogradanka

Az OGAE Serbia alatal kitalalt Eurovision-livingroom mai utunk elso allomasa, innen irom eme bejegyzest is, mindenki netezik vagy kepet tolt fel.....
Ugyhogy tessek szemlezni a Fotoalbumot!

Mar itt sem vagyok....:))


Ps.: Este DONTO, nagyon keszulunk, bar meg nem tudjuk honnan nezzuk majd....:)

Pentek este.....

Zoli - Beograd

Hat eloben lattuk a donto masodik probajat is, Imiek a Sava centarbol, mi a Robival az Arenabol, ugyhogy elmondhatjuk hogy lattuk az Euroviziot........:)))
Kulonossen hogy minden orszagbol be is jelentkeztek a szovivok, mindenki aranyos volt, nyilvan mar nagyon faradtak az egesz napos munka utan meg ejfelkor mokazni a proba miatt. Novodomszky Eva szep volt mint mindig, de kisse faradt es nyilvan e miatt kevesse mosolygos......mindenesetre ha tobbeknek sikerult akkor talan nekunk is sikerult volna abban a 30 mps.-ben mosolyogni.....
Aztan egy gyors latogatas az EuroClubban, ami szinten a Sava Centarban van es mar alvas is mert szombat delelott vegul bejutunk a varosba is kicsit megnezni nem csak a szallas es az Arena Sava centar haromszogben mozogni.