péntek, május 23, 2008

Péntek délután

Bent vagyunk a sajtóközpontban, nézzük a holnapi verseny első főpróbáját. Vegyesek az érzelmeink. A Négy Nagy országok közül a brit versenyző produkciója szól jól, a németeké csalódást keltő, a francia és spanyol versenydalokról pedig ne is beszéljünk. A portugál versenyzőtől meg van őrülve a tömeg, a grúz delegáció magas létszámban van jelen Belgrádban, az orosz delegáció Dima Bilan ajándékokkal szórja a Sava Centarban kavargó embereket. Hogy ki fog nyerni? Nekem Ukrajna tűnik a legmeggyőzőbbnek, a svéd és az orosz produkció is nagyon esélyes, elképzelhető hogy végre Portugália szép eredményt fog elérni, de benne van a levegőben az is, hogy a szerbek fognak győzni újra.

Csézy is nagyon szívesen elénekelte volna dalát a döntőre, de csak 10 produkció mehetett tovább a versenyen. Ismertséget mindenképpen szerzett, nagyszerű lehetőség volt megmutatnia magát a viágnak, de ne feledjük, hogy jövőre is lesz Eurovízió, jövőre is kell egy magyar versenyző Magyarországról!

Épp kapcsolják a green room-ot, ahol egy árva lélek sincs ebben a pillanatban, és nagyon vicces a műsorvezetők produkciója úgy, hogy próbálják az üres teremben kitölteni azt az időmenyiséget, amit kapnak a műsornak abban a részben. Tiszta holló színház :) A műsorvezetők most láthatatlan emberekhez szólnak, pl. a görög delegáció bútorzatához.

Nézze mindenki folyamatosan fotóalbumunkat, mert amikor csak tudunk, töltünk fel képeket!

Jó szurkolást holnap!

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Zolus VIP !!!!!